Peptalk
Forældre
Atlet
Hold
Klub
Træner

Træner

Et stærkt hold overtrumfer et hold af individualister ... Hvordan ville det være at have et hold, der fungerede optimalt? Hvor enheden er på toppen, og hvor du arbejder, tænker og lever som et hold? Selv om et hold består af gode individuelle spillere, kan disse spillere stadig ikke kunne klare at udføre det samme som et stærkt hold, når de står sammen.

Prøv Viking Mental Method 

Klub

Hvad er klubbens kultur? Er det bestyrelsen ansvar at skabe en vindermentalitet? Hvad står klubben for? Hvad er visionen, og går den sammen med kulturen i klubben? Skal klubben: Walk the Talk, hvorfor? Respektere spillerne klubben? Holdånden starter med klubben, hvorfor?Prøv Viking Mental Method 

Hold

Den største udfordring for enhver klub er at de ikke bestemmer resultaterne af Holdens ydeevner, eller gør de det? Som en holdspiller, hvad er din rolle? Er du en del af holdet, eller er du holdet? Spiller du for points eller er det noget højere? Er du en, som holdet ville gå den ekstra mil for?


Prøv Viking Mental Method 

Atlet

Dit ønske er at blive en bedre og stor atlet, men du føler med hårdt arbejde, har du stadig ikke nået dine mål, hvorfor er det? Du ved hvordan du skal udvikle din fysisk og teknik, men du føler stadig at det er ting der mangler, hvorfor? At blive en bedre atlet, skal du kontrollere dit sind, hvorfor?

Prøv Viking Mental Method 

Forældre

Forældre ønsker det bedste for deres barn, men ofte er ikke sikker på hvordan man kan få til at ske inden for sporten verden. VMM lærer ideelle forældre roller, hvordan man kan være en positiv støtte, og hvordan man styrer følelser, mens på sidelinjen. For første gang, kan forældrene være på samme side mentalt som trænere og atleter.


Prøv Viking Mental Method 

Peptalk

Er du interesseret i hvordan du skaber, opbygger og leverer en peptalk til dit hold eller personale? Det, der ofte mangler i et hold eller blandt de ansatte, er mangel på inspiration og motivation. Et peptalk er ofte det manglende led mellem at vinde og tabe, negative og positive resultater, hvorfor?


Prøv Viking Mental Method 

Hails the Manchester United´s mental strength.

Sir Alex Ferguson

Mental strength the secret of my success.

Michael Johnson

Barcelona has mental strength to win Champions League.

Lionel Messi

It will take years for Manchester City to match Manchester United\'s famous mental strength.

Roberto Mancini

John Terry has an almost uncanny mental strength.

Chelsea Chairman Bruce Buck

Tiger is the most mentally tough guy in sports, from race car drivers to football players to anyone.

Pro Golfer Bob May

The performance differences among the best sailors are minimal. In major competitions such as world championships, Sailing World Cups and – last but not least – the Olympics the mental strength decides on victory and defeat.

Germany Sailing Team

I admit that mental toughness was the reason for not such a successful 2011.

Rafael Nadal

Mental toughness is not getting too high or too low, but just staying at an even keel.

Kobe Bryant

My coach is good at setting challenges for me in training and competition – he plays a big role in my physical and mental preparation.

Usain Bolt

Mental strength and not tactics will decide Ajax vs. FC Twente.

Steve McClaren

We lost our first match and then won all the others. I think that shows the great mental capacity of this team, and it didn\'t surprise me because I knew the goals would come.

Christian Ronaldo

Mental power of foster children who become the key to Real Madrid\'s 1-0 win over Real Sociedad.

Jose Mourinho

David De Gea´s Mental toughness is the key.

Sir Alex Ferguson